Blat: Radonjić je odličan, a mnogi ga potcenjuju!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blat: Radonjić je odličan, a mnogi ga potcenjuju!

"Pobediće Zvezda u mnogo mečeva u Evroligi ove sezone, verujte mi" rekao je Amerikanac posle meča

Košarkaši turske Darušafake uspeli su da iščupaju pobedu protiv Crvene zvezde u krcatom Pioniru na premijeri Evrolige, a trener gostiju Dejvid Blat pohvalio je karakter svoje ekipe, ali i kvalitet šampiona Srbije i Jadrana.

Istovremeno, trofejni stručnjak je veoma biranim rečima govorio o kolegi sa klupe Zvezde Dejanu Radonjiću >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << .

"Ovo je Evroliga, 16 najboljih ekipa na kontinentu, biće mnogo ovakvih mečeva. Nadam se samo da će biti više pobeda nego poraza za Darušafaku u ovakim neizvesnim završnicima. Mi smo pojačali odbranu u drugom poluvremenu, nismo odustajali ni u jednom trenutku. Kontrolisali smo meč u tom delu igre, pogodili važne šuteve. Veoma sam ponosan na ekipu. Takođe, stvarno mislim da je Zvezda sjajna. Trener Radonjić radi odličan posao iako je potcenjen. Radi se o ekipi koja već nekoliko godina igra zajedno. Pobediće Zvezda u mnogo mečeva u Evroligi ove sezone, verujte mi" rekao je Blat posle utakmice za televiziju Sport klub.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Turska,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PRIZNANJE LEGENDARNOG BLATA: Evo čega se boji trener Darušafake posle pobede nad Zvezdom

Izvor: Kurir, 13.Okt.2016

..."Evroliga je sada sezona, ima 30 utakmica Imao sam čast da sam poslednjih nekoliko sezona vodio tim u najjačoj ligi na svetu, a ovo je potpuno druga priča Svaka utakmica je ključna Bojim se da pomislim šta će biti u preostalih 29 utakmica jer je ovo bila izvanredna za gledanje", rekao je Blat...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.