Bjankoneri ne žele politiku u svom timu, štoper napušta klub?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bjankoneri" ne žele politiku u svom timu, štoper napušta klub?

Italijanima se nije svideo jučerašnji potez defanzivca.

Reprezentacija Turske jučerašnjim remijem protiv Francuske drži plasman na sledeći EURO u svojim rukama. Turci prvi u grupi H, za mesec dana dočekuju Island, pobeda bi možda i osigurala učešće na kontinetalnu smotru kolo pre kraja.

Ipak odlična partija turskog tima je pao u drugi plan zbog proslave gola u Parizu kada su svi igrači vojnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otpozdravili. Iako su sami igrači izrazili da je ovo podrška hrabrim vojnicima svoje zemlje mnogi to povezuju kao prikazivanje podrške predsedniku Erdoganu i najnovijoj ofanzivi Turske u sukobu sa Kurdima.

Isti pozdrav su prikazali i u kolu pre ovoga, kada su dobili Albaniju sa 1:0.

Jedan od igrača koji je otpozdravljao jeste i defanzivac Juventusa Merih Demiral koji je letos stigao iz Sasuola. Mnogi navijači šampiona Italije zahtevaju da bi štoper morao da trpi posledice zbog svojih političkih postupaka. Neki navijači žele da Turčin napusti klub, to jest da Juventus raskine ugovor sa svojim najnovijim pojačanjem. Nedavno je "pao" jedan raskid saradnje doduše u Cvajti kada je Čenk Sahin zbog sličnih poteza izbačen iz Sent Paulija.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.