Bivši reprezentativac Srbije stigao u Radnički

Izvor: JužneVesti.com, 04.Sep.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši reprezentativac Srbije stigao u Radnički

Prekopotrebno pojačanje u odbrambenoj liniji niškog Radničkog stiglo je u poslednjem trenutku. Reč je o Nikoli Raspopoviću, iskusnom štoperu koji je najveći deo karijerere igrao za beogradski Rad, a poslednje dve godine proveo je u Turskoj.

O talentu momka koji će uskoro napuniti 28 godina svedoči i to što je nastupao za nacionalnu selekciju Srbije do 19 godina. Sportski direktor Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Marko Jovanović ocenio je da će on dosta pomoći Nišlijama u ostvarivanju cilja.

On je igrao u Turskoj, čak i bio kapiten tamo, a bio je i kapiten Rada. Iskusan je, a nije star. Sigurno će nam pomoći u prvenstvu i ostvarivanju našeg cilja - kaže Jovanović.

Štoper je stasavao u beogradskim klubovima Obilić i Rad, godinu dana se kalio u srpskoligašima Šumadiji i Sopotu, a onda su mu "građevinari" pružili šansu. Tamo je proveo punih 6 godina, a zavredeo je i kapitensku traku.

Poslednje 2 godine igrao je za turske prvoligaše Adana Demirspor i Gacijantep, gde mu je jedan od saigrača bio i prvotimac Radničkog iz prošle sezone Nemanja Kojić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.