Birčević se preselio u Tursku!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Birčević se preselio u Tursku!

Doskorašnji krilni centar Partizana potpisao ugovor sa ekipom Istanbul BB

Srpski reprezentativac i doskorašnji košarkaš Partizana Stefan Birčević karijeru nastavlja u Turskoj. Kako saznaje MOZZART Sport, krilni centar parafirao je ugovor na godinu dana sa Istanbul Bujukšehirom.

Inače, Birčević je srpski sportista koji je košarku počeo da trenira u Metalcu iz Valjeva. Već kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sedamnaestogodišnjak zaigrao je u seniorskom timu tog kluba, a onda je 2011. godine prešao u kragujevački Radnički. Uzeo je udela u značajnim uspesima KK Radnički i to učešćem na fajnal-foru Jadranske lige 2012/13. i u Evrokupu 2013/14.

Prvi inostrani klub u kojem je zaigrao bio je Estudijantes iz Španije, odakle se preselio u Partizan.

Učestvovao je na Univerzijadi u Kini 2011. godine, gde je sa univerzitetskom selekcijom osvojio zlatnu medalju.

Prvi seniorski debitantski meč pod srpskom trobojkom odigrao je 2014. godine na Svetskom prvenstvu u Španiji, gde je naša reprezentacija osvojila srebro. Potom dolaze OI u Riju 2016. godine i još jedno srebro za naše reprezentativce.

Piše: Đurđe Mečanin

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJBOLNIJI ODLAZAK: Reprezentativac Srbije napustio Partizan!

Izvor: HotSport.rs, 13.Jul.2017

Crno-beli su oslabljeni za još jednog igrača.. . Stefan Birčević je potpisao jednogodišnji ugovor sa Istanbulom BB.. Iako se nagoveštavalo da će posle Partizana Birčević preći u Tursku, ali u Galatasaraj, došlo je do preokreta i reprezentativac naše zemlje će u narednoj sezoni nositi dres...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.