Beogradska filharmonija šalje pomoć Turskoj i Siriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2023, 14:57

Beogradska filharmonija šalje pomoć Turskoj i Siriji

Prihod od večerašnjeg koncerta koji održava na Kolarcu, Beogradska filharmonija donira Crvenom krstu za pomoć stanovništvu Turske i Sirije koje je pogodio razorni zemljotres, saopštili su iz filharmonije.

"Iako ovaj koncert ne nosi naziv nekog od gradova Turske ili Sirije, naše misli idu upravo tamo. Prihod od večerašnjeg nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << upućujemo kao pomoć ovim zemljama u njihovom teškom trenutku, a publika će takođe biti pozvana da doprinese svojim prilozima za humanitarnu pomoć", saopšteno je iz Beogradske filharmonije.

Orkestar nastupa pod upravom dirigenta Gerita Prisnica i predstavlja violinistkinju Elinu Vahalu.

Filharmonijska sezona "Na dobrom putu", posvećena različitim metropolama, stiže do Helsinkija, a na programu su kompozicije finskih autora.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Beogradska filharmonija šalje pomoć Turskoj i Siriji

Izvor: 24sedam.rs, 10.Feb.2023

Prihod od večerašnjeg nastupa biće donacija za postradale od zemljotresa

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.