Barsa prodala duha iz lampe, on odbio da ode!

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa prodala "duha iz lampe", on odbio da ode!

Drama u Kataloniji...

Priča koja je bila aktuelna čitavog leta se završila dogovorom, klubova. Bajern i Galatasaraj su sklopili posao, Arda Turan bi trebalo da se vrati u svoj klub.

Ali, onda preokret, u Turskoj se prelazni rok završava danas, no popularni "duh iz lampe" koji nikada u Barseloni nije ponovio igre iz Atletika ne želi da ode.

"Vesti iz Španije su lažne, može Barsa da pregovara koliko hoće, Arda ostaje u klubu", rekao je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << agent Ahmet Bulut.

Nedavno je igrač izjavio da ima ugovor još tri godine i da je veoma srećan u Barseloni.

On bi po planovima kluba trebalo da ode na dvogodišnju pozajmicu posle koje bi Turci otkupili njegov ugovor.

Ta pozajmica bi koštala 8 miliona evra za dve godine, a Galati stvar komplikuje to što su već uzeli N'Dajea, Fernanda i Fegulija, pa je teško videti zbog čega im je potreban i Turan, osim kao marketinški povratak najveće turske zvezde u klub.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barselona se napokon rešila jednog od najvećih promašaja u istoriji

Izvor: Press, 08.Sep.2017

Turan se vratio u Galatasaraj. . Foto: Tanjug / AP. Barselona slavi to što prelazni rok u Turskoj traje do 8. septembra u ponoć, jer su se napokon rešili jednog od najvećih promašaja u istoriji.. Katalonci su uspeli...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.