Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2021, 10:40

Bajdenovo moguće priznanje genocida nad Jermenima rizikuje odnose s Turskom

Američki predsednik Džozef Bajden (Joseph Biden) spreman je da ubistva više od milion Jermena početkom 20. veka formalno prizna kao genocid što je korak koji su dosadašnji američki predsednici izbegavali i koji bi dodatno rasplamsao napete odnose Vašingtona i Ankare, prenosi danas Radio slobodna Evropa (RSE) ocenu svetskih medija.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

RSE: Bajdenovo priznanje genocida nad Jermenima rizikuje odnose s Turskom

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2021

Američki predsednik džozef Bajden spreman je da ubistva više od milion Jermena početkom 20. veka formalno prizna kao genocid što je korak koji su dosadašnji američki predsednici izbegavali i koji bi dodatno rasplamsao napete odnose Vašingtona i Ankare, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE) ocenu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.