Babunski ima novu ponudu! Iz Turske...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Dec.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babunski ima novu ponudu! Iz Turske...

Posle Jang Bojsa, još jedan klub pokazao interes za makedonskog vezistu

Kako stvari stoje, David Babunski će biti sledeći igrač koji će napustiti Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku. Iako januarska fudbalska pijaca još nije počela, za Babunskog se polako stvara red...

Posle švajcarskog Jang Bojsa, za Zvezdinog mladog fudbalera se zainteresovala i Bursa, pišu turski i makedonski mediji.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Turski superligaš je stupio u kontakt sa menadžerom makedonskog veziste i raspituje se pod kojim uslovima može da angažuje Babunskog. Vetar u leđa transferu daje trener Hamza Hamzaoglu koji je lično tražio od klupske uprave da mu dovede Makedonca.

Babunski je na Marakanu stigao pre godinu dana, ali za to vreme nije dobio pravu šansu da pokaže sve kvalitete i odlazak u januaru je najrealnija opcija. Ima ugovor sa crveno-belima do leta 2018. godine, a najverovatnije rešenje je da dođe do sporazumnog raskida ugovora zbog dugovanja Zvezde prema fudbaleru i da on kao slobodan igrač sa „čistim papirima“ napusti tabor srpskog šampiona.

Na sličan način je klub napustio i njegov zemljak Daniel Avramovski koji je nedavno pojačao Olimpiju koja se takođe pominjala kao jedan od zainteresovanih klubova za Babunskog.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TURCI PIŠU: Bursaspor u operaciji “Babunski”

Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2016

Uprava zeleno-belih u pregovorima sa Davidom Babunskim, igračem Crvene zvezde.. Ako je verovati natpisima turskih novina, makedonski fudbaler koji je prve fudbalske korake napravio u omladinskim pogonima Barselone, želja je trenera fudbalskog kluba Bursaspor, Hamze Hamzaoglua, za predstojeći zimski...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.