BEZ GAGIJA U KINI: Povreda Milosavljevića potpuno bacila senku na pobedu protiv Turske

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2019, 03:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ GAGIJA U KINI: Povreda Milosavljevića potpuno bacila senku na pobedu protiv Turske

Beku reprezentacije stradao ligament levog kolena, danas se vraća za Beograd OVOG leta Srbija nema sreće sa povredama, jer je posle Miloša Teodosića, od juče van stroja i Dragan Milosavljević. Beku nacionalnog tima je prema nezvaničnim informacijama iz Atine stradao prednji ukršteni ligament levog kolena, koji je već operisao 2014.godine, i danas će se vratiti u Beograd gde će posle pregleda biti utvrđeno da li će biti podvrgnut novom operacionom zahvatu. Njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nezgodan doskok u trećoj četvrtini i bolan izlazak sa terena, u potpunosti je bacio senku na pobedu Srbije protiv Turske u prvom kolu „Akropolis kupa“ – 87:72.PROČITAJTE JOŠ: NOVI PROBLEM ZA "ORLOVE" PRED SP: Milosavljević tokom utakmice hitno odveden na magnetnu rezonancuDok je napuštao parket izgovorio je rečenicu koja nije uopšte zvučala optimistično: „Ne mogu da se oslonim na nogu“. Otišao je iz hale odmah na magnetnu rezonancu koja je pokazala da će taj trenutak u OAKA areni biti očigledno koban kada je u pitanju Gagijevo učešće na Svetskom kupu u Kini. PROČITAJTE JOŠ: SRBI U PETOJ BRZINI: Košarkaši na startu "Akropolis kupa" bolji od TurskeSrbija je u Atini brojala 12 igrača do povrede Milosavljevića, jer su u Beogradu ostali Teodosić, koji ima minimalne šanse da se nađe među putnicima za Kinu, i Lučić, sa problemom u butnom mišiću ali lakše prirode.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koliko je teška povreda Milutinova? Stigla najnovija prognoza, nije dobro... (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019

Nova glavobolja za selektora...Selektor Srbije Aleksandar Đorđević se nalazi pred novim problemima i pored sigurne pobede nad Turskom na Akropolis kupu...Veliku glavobolju zadala je povreda Nikole Milutinova koji je napustio meč u trećoj četvrtini, a sada su stigle i najnovije prognoze koje nikako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.