Avion s putnicima skliznuo s piste, zaustavio se tik uz more

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion s putnicima skliznuo s piste, zaustavio se tik uz more

Avion turske niskotarifne kompanije skliznuo je sinoć sa piste po sletanju u turskoj pokrajini Trabzon i zaustavio se na blatnjavoj padini, na samo nekoliko metara iznad mora, što je izazvalo paniku među putnicima.

Snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazuju kako službe pokušavaju da izvuku avion nazad na pistu.

Na fotografijama s lica mesta vidi se avion zaglavljen u blatu, prenosi AP.

Svih 162 putnika i člana posade je evakuisano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i bezbedno, rekao je guverner Trabzona Judžel Javuz.

On je dodao da uzrok nesreće još nije poznat.

Avion je poleteo iz Ankare u subotu uveče a izleteo je sa piste oko 2.400 metara nakon sletanja po uslovima smanjene vidljivosti zbog kiše.


Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Turska, avion s putnicima skliznuo s piste i zaustavio se tik uz more

Izvor: RTS, 14.Jan.2018

. Avion turske niskotarifne kompanije skliznuo je sinoć sa piste po sletanju u turskoj pokrajini Trabzon i zaustavio se na blatnjavoj padini, na samo nekoliko metara iznad mora, što je izazvalo paniku među putnicima.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.