Požar u avionu, hitno sleteo u Zagreb

Izvor: B92, 02.Okt.2018, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u avionu, hitno sleteo u Zagreb

Zagreb -- Na zagrebački aerodrom nešto pre 15 sati prinudno je sleteo avion zbog požara.

Prema nezvaničnim informacijama portala Indeks, reč je o turskom avionu na letu od Istanbula za Pariz.

Zagrebački vatrogasci potvrdili su da su izašli na teren sa šest vozila nakon dojave o požaru u avionu. Dodali su da nema povređenih i da su svi putnici evakuisani.

Prema nezvaničnim informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << portala, reč je o avionu tipa boing 737 turske kompanije Pegazus erlajns, koji je leteo iz Istanbula za Pariz.

"Bio je zahtev za hitno sletanje, avion je sleteo bez problema i sve je u redu”, rekla je Hini portparolka aerodroma Lidija Capković.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANIKA NA LETU ISTANBUL-PARIZ: Avion prinudno sleteo u Zagreb zbog požara

Izvor: Kurir, 02.Okt.2018

Na zagrebački aerodrom nešto pre 15 sati prinudno je sleteo avion zbog požara, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o turskom avionu na letu Istanbul - Pariz.

Nastavak na Kurir...

U zagrebačku zračnu luku prisilno sletio avion

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Okt.2018

U zagrebačku zračnu luku hitno je sletio avion kompanije Pegasus Airlines, na ruti Istanbul – Pariz radi indikacije požara u teretnom prostoru. Avion je sretno sletio, a putnici su evakuirani. Da je sve prošlo bez problema, doznaje se od glasnogovornice zračne luke. Zagrebačka policija potvrdila...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Požar u avionu, hitno sleteo u Zagreb

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2018

Na zagrebački aerodrom nešto pre 15 sati prinudno je sleteo avion zbog požara...Prema nezvaničnim informacijama portala Index, reč je o turskom avionu na letu Istanbul - Pariz...Zagrebački vatrogasci potvrdili su da su izašli na teren sa šest vozila nakon dojave o požaru u avionu. Dodali su...

Nastavak na Vesti-online.com...

E-cigareta spustila turski avion u Zagreb?

Izvor: Mondo, 02.Okt.2018

"Boing 737" turske kompanije Pegasus Airlines na letu iz Istanbula za Pariz morao je prinudno da sleti u Zagreb zbog mogućeg požara u teretnom delu. Nezvanično - razlog je e-cigareta...Foto: Guliver/Getty Images/artisteer Ilustracija..Zagrebački vatrogasci dobili su dojavu da je u vazduhoplovu koji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.