Izvor: Blic, 18.Avg.2016, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil bomba eksplodirao ispred policijske stanice u Turskoj, najmanje 3 osobe poginule, 40 povređeno

U eksploziji automobila bombe koja se dogodila večeras u blizini policijske stanice u Turskoj u provinciji Van blizu granice sa Iranom, najmanje tri osobe su poginule, dok je oko 40 povređeno uključujući i civile, javlja RT pozivajući se na lokalne medije.

PHOTOS: First images of the scene of the car bomb attack in Van #Turkey - @Amedo__Med pic.twitter.com/I5Leak2uMY

Hitna pomoć i policija su na licu mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a svedoci javljaju da se nakon praska čula i pucnjava u tom području.

Kod policijske stanice smeštene su i policijske barake. Istraga je u toku.

BREAKING: Report of a car bomb attack on police station in #Turkey's eastern province Van, followed by armed clashes pic.twitter.com/iIL2wIiStp

Još uvek niko nije preuzeo odgovornost za napad, ali turski mediji tvrde da da su eksploziju organizovali članovi Kurdistanske radničke partije (PKK) koji neretko za mete uzimaju policijske i vojne strukture, javlja "Raša tudej".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AUTOMOBIL BOMBA ISPRED POLICIJSKE STANICE U eksploziji najmanje 3 osobe poginule, 40 ranjeno

Izvor: Blic, 18.Avg.2016

U eksploziji automobila bombe koja se dogodila večeras ispred policijske stanice u Vanu u Turskoj poginule su najmanje tri osobe, dok je oko 40 povređeno uključujući i civile, javlja RT pozivajući se na lokalne medije...PHOTOS: First images of the scene of the car bomb attack in Van #Turkey - @Amedo__Med...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.