Australija upozorila Tursku o planiranom terorističkom napadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2017, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australija upozorila Tursku o planiranom terorističkom napadu

Australijska ministarka spoljnih poslova Džuli Bišop izjavila je danas da njena zemlja raspolaže informacijama da bi teroristi mogli da organizuju napad na Galipolje 25. aprila, za vreme održavanja komemoracije stradalima u Prvom svetskom ratu.

Prema njenim rečima, turski zvaničnici su svesni te informacije i podići će nivo bezbednosti, prenosi Rojters.

"Vlada Australije primila je informacije da bi teroristi mogli da izvedu napad tokom obeležavanja komemoracije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povodom Anzak dana na Galipolju", navela je ona u saopštenju.

"Anzak dan" je nacionalni dan sećanja na borce koji su bili deo kontigenta australijske i novozeladske armije, koji su se borili na Galipolju tokom Prvog svetskog rata.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Australija upozorila Tursku o planiranom terorističkom napadu

Izvor: BKTV News, 06.Apr.2017

Australija upozorava Tursku da bi u toj zemlji uskoro mogao da se dogodi teroristički napad. ..Australijska ministarka spoljnih poslova Džuli Bišop, naime, izjavila je da njena zemlja raspolaže informacijama da bi teroristi mogli da organizuju napad na Galipolje 25. aprila, za vreme održavanja komemoracije...

Nastavak na BKTV News...

Australija upozorila Tursku o planiranom terorističkom napad

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2017

Australijska ministarka spoljnih poslova Džuli Bišop izjavila je u četvrtak da "njena zemlja raspolaže informacijama da bi teroristi mogli da organizuju napad na Galipolje 25. aprila, za vreme održavanja komemoracije stradalima u Prvom svetskom ratu"...Prema njenim rečima, turski zvaničnici su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.