Andrija Živković i Ljuba Fejsa u paketu odlaze iz Benfike?!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Živković i Ljuba Fejsa ''u paketu'' odlaze iz Benfike?!

I ponovo će igrati zajedno...

Benfika je proteklog vikenda ubedljivom pobedom nad Sportingom (5:0) osvojila portugalski Superkup i na najbolji način započela novu sezonu.

Ali, u toj pobedi na terenu nije učestvovao ni Andrija Živković, ni Ljubomir Fejsa, kojih nije bilo ni na klupi za rezerve.

Par dana kasnije, portugalska ''A Bola'' najavljuje odlazak i jednog i drugog, i to u isti klub - turski Fenerbahče!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Vest o interesovanju kluba iz Istanbula za Fejsu se pojavila još krajem prošle sezone, delovalo je u jednom trenutku da je transfer dogovoren, ali je negde zapelo, pa je srpski vezista i dalje u Lisabonu.

Ipak, izgleda da Turci još nisu odustali od njega i najnovija informacija je da bi u Fenerbahče trebalo da se preseli u transferu vrednom tri miliona evra.

Međutim, izgleda da bi i tamo mogao da mu društvo pravi Andrija Živković, koji je do zimus bio standardan u ekipi Benfike, ali je tokom proleća njegova minutaža postajala sve skromnija i sada je već potpuno pao u drugi plan.

Navodno, Fenerbahče njega želi da dovede na pozajmicu, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Videćemo narednih dana šta će biti od svega ovoga, a na kraju dodajmo da i Fejsi i Živkoviću važeći ugovori sa Benfikom ističu u junu 2021. godine.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FENER ŽELI SRBE: Posle Kolarova turski klub hoće da dovede Živkovića i Fejsu

Izvor: Kurir, 06.Avg.2019

Srpski tandem iz Benfike Ljubomir Fejsa - Andrija Živković mogao bi Lisabon da zameni za Istanbul i pređe u redove Fenerbahčea, prenosi portugalska "Bola".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.