Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2023, 09:32

Ambasador Marković: Za sada nema poginulih ni povređenih državljana Srbije u Turskoj

U jakom zemljotresu u Turskoj nema poginulih ni povređenih državljana Srbije, izjavio je za Tanjug ambasador Srbije u Ankari Zoran Marković.

Naveo je da će saradnici ambasade nastaviti da pozivaju državljane Srbije koji žive u pogođenom području da bi proverili kako su, ali je dodao da na tom području živi mali broj državljana Srbije - njih 20 do 30.

Rano jutros zemljotres jačine 7,8 stepeni pogodio je Tursku, a osetio se i u Siriji. U te dve zemlje za sada je stradalo više od 500 osoba.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasador Srbije: Nemamo informacije da je neko od naših državljana povređen

Izvor: RTS, 06.Feb.2023

Za sada nema informacija da li ima povređenih državljana Srbije u zemljotresu koji je pogodio Tursku, izjavio je ambasador Srbije u Ankari Zoran Marković. . Ambasador Marković je naveo da se državljani Srbije nisu obraćali našoj ambasadi za pomoć..Marković je rekao...

Nastavak na RTS...

AMBASADOR SRBIJE U TURSKOJ: Za sada nema informacija o povređenim državljanima Srbije u zemljotresu

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Feb.2023

Za sada nema informacija da li ima povređenih državljana Srbije u zemljotresu koji je pogodio Tursku, izjavio je ambasador Srbije u Ankari Zoran Marković. Ambasador Marković je naveo da se državljani Srbije nisu obraćali našoj ambasadi za pomoć. Marković je rekao da će saradnici ambasade pozvati...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Beširović-Ilgar za "Nezavisne": Pokušavamo uspostaviti kontakt sa građanima porijeklom sa Balkana

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2023

ANKARA – Nadira Beširović-Ilgar, predstavnica udruženja Bošnjakinja u Turskoj "Zambak" kazala je za "Nezavisne novine" da se trenutno pokušavaju uspostaviti kontakti sa svim građanima porijeklom iz BiH i Balkana, a koji žive na području koje je rano jutros pogodio razoran zemljotres, a da ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ambasador Srbije u Turskoj: Među povređenima i stradalima nema državljana Srbije

Izvor: Radio 021, 06.Feb.2023

Ambasador Srbije u Ankari Zoran Marković rekao je da među povređenima i stradalima u zemljotresu u Turskoj nema državljana Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.