Izvor: RTS, 23.Okt.2020, 15:59

Ambasada SAD u Ankari ne prima stranke zbog "terorističkih pretnji"

Ambasada Sjedinjenih Država u Ankari saopštila je da će privremeno obustaviti rad svih službi sa strankama u Turskoj, zbog verodostojnih izveštaja o potencijalnim terorističkim napadima i otmicama američkih državljana u Istanbulu.
U saopštenju se tvrdi da je Ambasada dobila verodostojne izveštaje o potencijalnim terorističkim napadima i otmicama američkih i drugih stranih državljana u Istanbulu.

Ističe se da se u tim izveštajima navodi da su mogući i napadi na generalni konzulat SAD u Turskoj, kao i na druge lokacije u zemlji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasada SAD u Turskoj obustavila konzularne usluge, dobili izvještaje o mogućim napadima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Okt.2020

Američka ambasada u Turskoj objavila je u petak sigurnosno upozorenje, rekavši da je primila izvještaje o mogućem napadu na Amerikance i druge strance, te privremeno obustavila konzularne službe, prenosi AP. "Američka misija u Turskoj primila je vjerodostojne izvještaje o potencijalnim otmicama...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.