Aleksić se vratio u Tursku!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksić se vratio u Tursku!

Danijel Aleksić ponovo promenio klub.

Danijel Aleksić nije dugo bio u Saudijskoj Arabiji, iako je pred početak ove sezone potpisao ugovor sa Al Ahlijem.

Nakon samo par utakmica u dresu saudijskog kluba, Aleksić (28) se našao na transfer listi iz nepoznatih razloga koji više nisu ni bitni, a kao kupac se javio Basakšehir.

Turski tim je dobro uveren u mogućnosti srpskog fudbalera koji je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrope, pre svega zbog sjajnih partija u Malatiji prošle godine i ponudio mu je ugovor od tri godine, saznaje novinar "Sport kluba", Dragan Čiča.

Aleksić je u najboljim fudbalskim godinama, ima i veliko iskustvo iza sebe i nema sumnje da bi mogao da bude od velike pomoći Basakšehiru.

Inače, u istom klubu nastupa i Miloš Jojić koji bi vrlo lako mogao da promeni klub zbog manje minutaže.

EKSKLUZIVNO!

Danijel Aleksic U Basaksehiru!

Nakon kratke epizode u Saudijskoj Arabiji Srbin se vraca u Tursku ligu! Potpisao sa ugovor na 3 godine sa aktuelnim vicesampionom

EXCLUSIV!

Danijel Aleksic sign a contract with Basaksehir!@sportklub @SerbianFooty @TurkFootballTV

— Dragan Čiča (@ElChile_83) August 29, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.