Izvor: Blic, 17.Sep.2023, 17:41

Vučić za "Fajnenšel tajms": EU nikada Srbiji nije pružala toliku podršku kao Ukrajini

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za "Fajnenšel tajms" da nema ništa protiv ukrajinskog naroda, ali da nivo podrške EU Ukrajini, dodeljivanje statusa kandidata za članstvo u EU u roku od godinu dana od datuma podnošenja zahteva i moguće otpočinjanje pregovora o članstvu sledeće godine - pokazuje da takva politička podrška nikada nije postojala za Srbiju, prenosi Politika.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić za Fajnenšel tajms: EU nikada nije Srbiji pružala toliku podršku kao Ukrajini

Izvor: B92, 17.Sep.2023

Evropska unija nikada nije Srbiji pružala toliku podršku kao Ukrajini, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić za Fajnenšel tajms..."Nemam ništa protiv Ukrajinaca. Međutim, nivo podrške EU Ukrajini, dodeljivanje statusa kandidata za članstvo u EU u roku od godinu dana od datuma podnošenja zahteva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.