Izvor: Blic, 14.Sep.2021, 19:27

Vučić sutra s predsedništvom Srpske liste

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa predsedništvom Srpske liste i kandidatima za gradonačelnike na predstojećim lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji, najavila je pres služba predsednika.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sutra sastaje sa predsedništvom Srpske liste

Izvor: B92, 14.Sep.2021

Beograd -- Predsednik Srbije Vučić sastaće se sutra s predsedništvom Srpske liste i kandidatima za gradonačelnike na predstojećim lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji...Sastanak je planiran za 12 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, nakon čega će medijima biti prosleđeno...

Nastavak na B92...

Rakić: Kandidati Srpske liste za gradonačelnike dobili punu podršku Aleksandra Vučića

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Sep.2021, 13:55

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je da su na današnjem sastanku u Predsedništvu Srbije, kandidati te liste na predstojećim lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji, dobili "punu podršku" predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.