Izvor: Blic, 05.Sep.2020, 23:14

VREME MU ISTIČE... Najvažnije predizborne ankete pokazuju da situacija NIKAKO NIJE DOBRA za Trampa

Ove srede bio je "Pollmas" (skovano od engleskih reči za Božić i anketu), praznik koji dolazi nakon Demokratske i Republikanske nacionalne konvencije, kada se pravi veliki presek ispitivanja javnog mnjenja i saopštava stav glasača o dvojici predsedničkih kandidata. Dobra vest za aktuelnog predsednika Donalda Trampa, nominovanog za reizbor od strane republikanaca, jeste da mu se rejting konačno pomerio sa mrtve tačke. Loša je daje taj skok bio daleko manji nego što je očekivao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ističe mu vreme: Predizborne ankete pokazuju da situacija NIKAKO NIJE DOBRA za Trampa

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2020, 10:38

Rejting mu se konačno pomerio sa mrtve tačke...Ove srede bio je "Pollmas" (skovano od engleskih reči za Božić i anketu), praznik koji dolazi nakon Demokratske i Republikanske nacionalne konvencije, kada se pravi veliki presek ispitivanja javnog mnjenja i saopštava stav glasača o dvojici predsedničkih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.