Izvor: Blic, 17.Maj.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senat potvrdio: Đina Haspel - prva žena direktor CIA

Đina Haspel postaće prva žena direktor CIA, nakon što je američki Senat potvrdio danas njen izbor na čelo agencije, čime je okončana žučna borba oko njene nominacije, koja se vodila zbog njenih veza sa tehnikom simulacije davljenja i drugim brutalnim tehnikama za ispitivanje, koje je CIA u prošlosti koristila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senat potvrdio – Đina Haspel prva žena direktorka CIA

Izvor: RTS, 17.Maj.2018

. Đina Haspel postaće prva žena na čelu Centralne obaveštajne agencije, nakon što je američki Senat potvrdio njen izbor na čelo CIA, čime je okončana žučna borba oko njene nominacije, koja se vodila zbog njenih veza sa tehnikom simulacije davljenja i drugim brutalnim tehnikama za ispitivanje,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.