Izvor: Blic, 18.Jul.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SAD ZNAJU DA NIJE PROBLEM U BEOGRADU, VEĆ U PRIŠTINI" Dačić u Vašingtonu razgovarao sa američkim savetnikom za nacionalnu bezbednost

Sjedinjene Američke Države ne smatraju da je pitanje Kosova završeno, nego misle da treba da se postigne dogovor koji je prihvatljiv i za Beograd i za Prištinu, a to je naravno i naša pozicija, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić posle razgovora sa američkim savetnikom za nacionalnu bezbednost Džonom Boltonom u Vašingtonu.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: SAD znaju da problem nije u Beogradu nego u Prištini

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2019

VAŠINGTON - Sjedinjene Američke Države ne smatraju da je pitanje Kosova završeno, nego misle da treba da se postigne dogovor koji je prihvatljiv i za Beograd i za Prištinu, a to je naravno i naša pozicija, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poslije razgovora sa američkim ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dačić: SAD znaju da problem nije u Beogradu nego u Prištini

Izvor: Večernje novosti, 18.Jul.2019

Dačić, koji je učestvovao na Ministarskoj konferenciji o unapređenju verskih sloboda koja se održava u Vašingtonu, ocenio je da je značajno što je do sastanka sa Boltonom došlo zato što, kako kaže, nije primao druge ministre koji su došli u Vašington Sjedinjene Američke...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.