Izvor: Blic, 20.Maj.2022, 08:44

RUSKI MEKDONALDS PRONAŠAO KUPCA Novi vlasnik promeniće i brend

Mekdonalds je pronašao lokalnog kupca za svoj ogranak u Rusiji, nakon što je napustio tu zemlju zbog rata u Ukrajini. Aleksandar Govor, koji je trenutno na čelu Mekdonalds restorana u Sibiru, preuzeće restorane i osoblje kompanije, vodeći ih pod novim brendom, saopštili su iz ovog lanca brze hrane.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija i ekonomija: Naftni magnat otkupuje poslovanje Mekdonaldsa posle njegovog povlačenja zbog rata u Ukrajini

Izvor: Danas, 20.Maj.2022

Getty ImagesMcDonald’s Najveći svetski lanac restorana brze hrane Mekdonalds objkavio je odlazak iz Rusije posle 30 godina kao odgovor na rat u Ukrajini, a već je pronašao lokalnog kupca koji će nastaviti da vodi posao. Aleksandar Govor, koji trenutno gazduje u 25 Mekdonalds restorana u Sibiru,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.