Izvor: Blic, 09.Dec.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Zelenski konačno OČI U OČI, a obojica sa sastanka mogu da izađu kao GUBITNICI

Francuski predsednik Emanuel Makron domaćin je Samita o Ukrajini koji se danas održava u Parizu u takozvanom “normandijskom formatu". Pored Makrona, na samitu će učestvovati nemačka kancelarka Angela Merkel, ruski predsednik Vladimir Putin i njegov ukrajinski kolega Volodimir Zelenski.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Pariz,   Angela Merkel

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izašli su najsmejani sa satanka u Parizu, ali jedan predsednik u domovini može biti dočekan kao IZDAJNIK - a nije Putin!

Izvor: Blic, 10.Dec.2019, 17:27

Posle više od šest sati pregovora svi deluju zadovoljno. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je nastavak dijaloga s ruskim kolegom na Samitu u Parizu kao “veoma pozitivan”, a Vladimir Putin je govorio o otopljavanju u odnosima između dve zemlje. Nemačka kancelarka Angela Merkel opisala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.