Izvor: Blic, 12.Jun.2022, 19:15

"PUTINU JE POTREBAN RATNI PLEN" Žrtava sve više, oružja sve manje, a Ukrajini se loše piše: Ruska vojska je ZARILA KANDŽE U DONBASU

Aleksij Arestovič, jedan od savetnika ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, rekao je ove nedelje da Ukrajina broji oko 150 ubijenih i 800 ranjenih vojnika dnevno. Drugi savetnik Mihajlo Podoljak rekao je da se dnevno zabeleži 100 do 200 vojnih žrtava. Od koga god da dolaze - brojke su poražavajuće.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žovkva: Ukrajina ne zaslužuje ‘bosanski scenario’ oko statusa kandidata za EU

Izvor: Danas, 13.Jun.2022, 13:28

Ukoliko Brisel ne uspe da se dogovori i da Ukrajini status kandidata za EU kasnije ovog meseca, biće to za Rusiju znak evropske slabosti i mogao bi da gurne Kijev da večito bude u čekaonici za proširenje, rekao je savetnik ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog za spoljne poslove Igor Žovkva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.