Izvor: Blic, 22.Sep.2021, 19:06

"PREŠAO JE 4 TRAKE, PRELETEO DO ULICE KOD HOTELA MOSKVA" Očevidac o jezivoj nesreći u Terazijskom tunelu: "Nismo smeli da izađemo iz auta"

Jezivoj nesreći u Terazijskom tuneli u kojoj je noćas poginuo tridesetpetogodišnjeg motociklista svedočili su očevici iz drugih automobila koji su se tada našli na putu, a koji su rekli da su scene bile toliko strašne da su se uplašili i da izađu iz kola.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"VISIO JE ODOZGO" Oglasila se devojka očevidac tragedije u Terazijskom tunelu: Nisam smela da izađem iz taksija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021

Na jednoj instagram stranici objavljena je poruka devojke koja je bila očevidac tragedije...Saobraćajnoj nesreći u Terazijskom tunelu, gde je noćas poginuo motociklista (35) posvedočili su očevici iz drugih automobila koji su se tada našli na putu, a koji su naveli da su scene bile strašne u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.