Izvor: Blic, 03.Okt.2022, 17:05

OSLOBOĐEN DIREKTOR NUKLEARKE ZAPOROŽJE Šef IAEA: Igor Murašov pušten na slobodu

Generalni direktor ukrajinske nuklearne elektrane Zaporožje Igor Murašov, koga su u petak privele ruske snage, pušten je na slobodu, izjavio je danas prvi čovek Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IAEA: Oslobođen generalni direktor nuklearne centrale Zaporožje

Izvor: Danas, 03.Okt.2022

Generalni direktor ukrajinske nuklearne centrale Zaporožje, koga su privele ruske snage oslobodjen je, objavila je danas Medjunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) koja ima stručnjake u centrali.

Nastavak na Danas...

Da li je sada jasno ko je gađao nuklearku?

Izvor: B92, 04.Okt.2022, 09:55

Generalni direktor Zaporoške nuklearne elektrane Igor Muraškov je priznao da je Kijevu davao informacije o dešavanjima u nuklearki...On je u intervjuu televiziji “Rosija 24” takođe rekao i da je shvatio da granatiranje najvećže nuklearke na tlu Evrope zapravo dolazi od ukrajinske vojske...“Razgovarao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.