Izvor: Blic, 22.Jan.2021, 23:23

"Ne znam da li je sudije Ustavnog suda SRAMOTA, mene bi bilo!" U Srbiji postoje čuvari zakona, ali njima izgleda ne smeta NEZAKONITO PONAŠANJE predsednika

Iz Skupštine slobodne Srbije polako, i po svemu sudeći neplanski, počele su da „cure“ informacije o izvesnoj platformi koju ova organizacija priprema za dijalog o izbornim uslovima i čak o početku zbrajanja opozicije pod tom platformom. Još nenapisani dokument će se, jednim delom, odnositi na rad medija, a u saradnji na dokumentu dosad su imenovane neke od opozicionih partija - Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Narodna stranka i Dveri. „Taj spisak nije zaključan, naravno“, kaže u razgovoru za NIN politikolog Rade Tanasković, član Saveta Skupštine slobodne Srbije (SsS), a za vesti da bi članovi ove organizacije mogli da se, u dijalogu sa vlašću, nađu kao zajednički predstavnici opozicije - tvrdi da su netačne, jer se o tome nije razgovaralo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.