Izvor: Blic, 10.Apr.2020, 14:06

"Ne čekajte nekog mitskog Putina da dođe i da vas spase, samo VI TO MOŽETE URADITI"

Predsednik Rusije Vladimir Putin seo je u „poslednje redove“ u borbi protiv izbijanja epidemije korona virusa u Rusiji. On radi iz svoje rezidencije u Moskvi, prenoseći ovlašćenja i moć koju je decenijama akumulirao u Kremlju na svoje podređene. Ali upravo to je pokazalo sve nedostatke ruske mašinerije... (Da biste nastavili sa čitanjem, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"JA SAM GAF MAŠINA" Bajden se rešio svih protivnika u trci za predsedničku nominaciju, ali evo kako SAM SEBI MOŽE DOĆI GLAVE

Izvor: Blic, 10.Apr.2020

Senator Berni Sanders je okončao svoju predsedničku kampanju u sredu, otvorivši tako put Džou Bajdenu da se na opštim izborima u novembru obračuna sa aktuelnim predsednikom Donaldom Trampom. (Da biste nastavili sa čitanjem, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.