Izvor: Blic, 29.Sep.2021, 11:42

NAZIRE LI SE IZLAZ IZ KOSOVSKOG ĆORSOKAKA? Danas je "Dan D": Fon den Lajen u Prištini i Beogradu, delegacije u Briselu. Traži se kompromis, da NIKO NE IZGUBI!

Može li se nači izlaz iz ćorsokaka, u koji su odnosi Beograda i Prištine upali nakon kosovskog uvođenja reciprociteta oko registarskih tablica, trebalo bi da bude poznato danas. Visoka zvaničnica EU Ursula fon der Lajen stiže u Beograd, predstavnici dveju strana putuju u Brisel na sastanak, a tamo će bi, između ostalih, mogao da ih, za početak kao posmatrač, dočeka i novi izaslanik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar. Hoće li to pomoći da se konačno raspetlja kosovski čvor?
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"TENZIJE SU VISOKE" Eskobar: Mora se naći rešenje za tablice na KiM

Izvor: Blic, 29.Sep.2021

Izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je danas da je glavni prioritet snižavanje tenzija na severu Kosova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.