Izvor: Blic, 03.Jul.2020, 21:49

NA SNAZI CRVENI METEOALARM Sutra se u Grčkoj očekuje nevreme praćeno obilnim padavinama i OLUJNIM VETROM

Meteorološka služba Grčke kao i Opština Kassandra na svom sajtu obaveštavaju da se sutra od 11 pre podne pa na dalje očekuje ozbiljno nevreme praćeno olujnim vetrovima i jakom kišom, te se stanovništvo kao i turisti obaveštavaju da budu pažljiviji i ukoliko dođe do značajnijeg pogoršanja vremena ostanu u svojim kućama, sobama.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UPOZORENJE ZA SRPSKE TURISTE! U Grčkoj se očekuje snažno nevreme, na snazi CRVENI METEOALARM

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020

Ovaj ciklon će zahvatiti područje Centarlne Makedonije, ali je poseban crveni alarm izdat za Kasandru...Meteorološka služba Grčke kao i Opština Kassandra na svom sajtu obaveštavaju da se sutra od 11 pre podne pa na dalje očekuje ozbiljno nevreme praćeno olujnim vetrovima i jakom kišom, te se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.