Izvor: Blic, 14.Feb.2020, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makronova partija ostala bez kandidata za gradonačelnika Periza nakon što je procurio KOMPROMITUJUĆI SNIMAK

Bivši portparol francuske vlade Benžamen Grivo iznenada se danas povukao iz trke za gradonačelnika Pariza, nakon što je na internetu procurio kompromitujući video snimak seksualne prirode.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makronov kandidat za gradonačelnika Pariza povukao se iz trke

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Feb.2020

Bivši portparol francuske vlade Benžamen Grivo danas je iznenada odlučio da odustane od trke za gradonačlnika Pariza, čime je naneo udarac predsedniku Francuske Emanuelu Makronu. Grivo, kandidat Makronove stranke Republika u pokretu, povukao se posle medijskih navoda da je na internetu objavljen...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

ZBOG SKANDALA MAKRONOVA PARTIJA BEZ KANDIDATA: Grivo se povukao iz trke za gradonačelnika Pariza zbog vrućih snimaka!

Izvor: Kurir, 14.Feb.2020

Bivši portparol francuske vlade Benžamen Grivo iznenada se danas povukao iz trke za gradonačelnika Pariza, nakon što je na internetu procureo kompromitujući video snimak seksualne prirode.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.