Izvor: Blic, 29.Sep.2019, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KURC TREĆI PUT KANCELAR? U Austriji se održavaju prvi izbori posle „afere Ibica“, ovo su ČETIRI MOGUĆA SCENARIJA

Građani Austrije danas izlaze na parlamentare izbore, raspisane nakon "afere Ibica" koja je oborila vladu Sebastijana Kurca. Uprkos skandalu i činjenici da je to druga vlada najmlađeg kancelara u istoriji te zemlje koja je pala za dve godine, Kurc je glavni favorit za pobedu, ali ostaje nepoznanica s kim će formirati vladu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani Austrije danas BIRAJU buduću VLADU: Glavni FAVORIT dobro poznat!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019

Građani Austrije danas izlaze na parlamentare izbore, raspisane nakon "afere Ibica" koja je oborila vladu Sebastijana Kurca...Oko 6,4 miliona Austrijanaca danas na prevremenim parlamentarnim izborima odlučuje o budućoj vladi, a tako i kursu kojim će se kretati zemlja...Uprkos skandalu i činjenici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.