Izvor: Blic, 07.Mar.2021, 12:44

Iz ovog područja svi su pobegli zbog zračenja iz nuklearne elektrane, on je ostao i to iz najlepšeg razloga: "Želim da se pobrinem iz poslednju mačku, makar umro sat posle toga"

Pre jedne decenije sve komšije Sakae Katoa napustile su svoje domove bežeći od zračenja iz obližnje nuklearne elektrane Fukušima. On nije želeo da ode, ostao je da brine o njihovim kućnim ljubimcima.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Ostao da spasava mačke u Fukušimi i ne želi da ode dok se ne zbrine poslednju

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2021

Pre deset godina Sakae Kato ostao je da spasava mačke koje su napustili stanovnici kada su pobegli zbog zračenja iz obližnje nuklearne elektrane Fukušime...On ne želi da ode..."Želim da ostanem ovde i pobrinem se za poslednju mačku. Nakon toga mogu da umrem, bilo to dan ili sat kasnije", rekao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.