Izvor: Blic, 22.Maj.2022, 09:36

"Ekstremno teška situacija": Kijev odbacio mogućnost prekida vatre, sukobi u Donbasu pojačani

Ukrajina je odbacila mogućnost prekida vatre ili ustupaka Moskvi dok Rusija pojačava ofanzivu u istočnom regionu Donbas nakon prekida isporuke gasa Finskoj, a poljski predsednik Andžej Duda se sprema za današnje obraćanje ukrajinskom parlamentu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina protiv ustupaka Rusiji, predsednik Poljske pružio podršku Kijevu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Maj.2022

Ukrajina je nastavila da isključuje mogućnost bilo kakvih "ustupaka" Rusiji uprkos intenzivnom napadu snaga Kremlja, dok poljski predsednik Andžej Duda, koji boravi u nenajavljenoj poseti Ukrajini, poziva Kijev da ne popušta pred zahtevima ruskog predsednika Vladimira Putina. "Rat se mora završiti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Rusija vrši ofanzivu na Donbas dok je poljski predsednik u Kijevu

Izvor: Danas, 22.Maj.2022

Rusija je danas izvršila ofanzivu na istoku Ukrajine dok je poljski predsednik Andžej Duda otputovao u Kijev da podrži ukrajinske aspiracije prema Evropskoj uniji, a održao je i govor u Parlamentu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.