Izvor: Blic, 07.Dec.2021, 15:55

DRAMA U MOSKVI Dve osobe ubijene u državnoj ustanovi, sumnja se da je razlog pucnjave SVAĐA OKO MASKE: Među povređenima i dete

- Dve osobe su poginule, a tri su povredjene danas u pucnjavi u kancelarijama Centru javnih službi u jugoistočnom delu Moskve, saopštio je gradonačelnik glavnog grada Rusije Sergej Sobjanjin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog maske ubio dvije osobe u Moskvi

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2021

MOSKVA - Dvije osobe su poginule, a tri su povrijeđene danas u pucnjavi u kancelarijama Centru javnih službi u jugoistočnom dijelu Moskve, saopštio je gradonačelnik glavnog grada Rusije Sergej Sobjanjin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pucnjava u Moskvi – dve osobe poginule, tri povređene

Izvor: RTS, 07.Dec.2021

Dve osobe su poginule, a tri povređene u pucnjavi u kancelarijama Centra javnih službi u jugoistočnom delu Moskve, saopštio je gradonačelnik glavnog grada Rusije, Sergej Sobjanjin. . Gradonačelnik Moskve je saopštio da je uhapšen napadač koji je ubio dve osobe, a...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.