Izvor: Blic, 16.Jan.2020, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOGOVOR U TIRANI Albanske partije zajedno nastupaju na izborima u Srbiji

Politički predstavnici Albanaca triju opština s juga centralne Srbije potpisali su danas u Tirani sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dogovor u Tirani: Albanske partije zajedno nastupaju na izborima u Srbiji

Izvor: B92, 16.Jan.2020

Tirana -- Politički predstavnici Albanaca triju opština s juga Srbije potpisali su sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji...Potpisivanju sporazuma u Tirani prisustvovao je vršilac dužnosti ministra za evropske i spoljne posle Albanije, Gent Čakaj, koji...

Nastavak na B92...

Vulin: Što nije zabranjeno Šiptarima ne može ni Srbima

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2020, 11:13

BEOGRAD - Ministar odbrane, Aleksandar Vulin, je povodom sporazuma o zajedničkm nastupu na parlamentarnim izborima u Srbiji, koji su u Tirani potpisali predstavnici albanskih partija s juga centralne Srbije, kaže da to nije zabranjeno i poučio da ono što je dozvoljeno njima ne može biti ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.