Izvor: Blic, 28.Nov.2021, 12:10

DAČIĆ: "SAHRANA MILUTINA MRKONJIĆA NAJVEROVATNIJE U SREDU, zaslužio je da počiva u Aleji zaslužnih građana"

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić rekao je da će se komemoracija i sahrana Milutina Mrkonjića, koji je juče preminuo, najverovatnije održati u sredu, 1. decembra.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IVICA DAČIĆ U SUZAMA U PROGRAMU UŽIVO Slomio se zbog smrti Milutina Mrkonjića

Izvor: Blic, 28.Nov.2021

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić u Jutarnjem programu na TV Prva kroz suze je govorio o preminulom počasnom predsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću.

Nastavak na Blic...

U četvrtak komemoracija i sahrana Milutina Mrkonjića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2021, 11:59

U četvrtak će u Skupštini Srbije biti održana komemoracija povodom smrti Milutina Mrkonjića, a sahrana će biti istog dana, izjavio je danas predsednik Narodne skupštine i lider SPS Ivica Dačić, i naveo da će tražiti da se Mrkonjić sahrani u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju...Prema...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.