Izvor: Blic, 21.Sep.2021, 00:03

Bura oko podmornica se NE SMIRUJE: Predsednik Evropskog saveza optužio SAD da su "pokazale nedostatak lojalnosti i transparentnosti"

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel kritikovao je danas SAD zbog nedostatka transparentnosti i lojalnosti prema transatlanskim partnerima što, kako je naveo, pokazuju jednostrane odluke Vašingtona da se povuče iz Avganistana i američki bezbednosni pakt sa Australijom i Velikom Britanijom.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EU se "okreće": Da li postoji sumnja u SAD?

Izvor: B92, 21.Sep.2021

Njujork -- Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel kritikovao SAD zbog nedostatka transparentnosti i lojalnosti prema transatlanskim partnerima...On je naveo da to pokazuju jednostrane odluke Vašingtona da se povuče iz Avganistana i američki bezbednosni pakt sa Australijom i Velikom Britanijom...Mišel...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.