Izvor: Blic, 09.Dec.2022, 14:44

Ambasadori EU, državni sekretar Jakša i gradonačenik Bakić obišli Regionalnu deponiju Subotica

Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasador Emanuel Žiofre, ambasador Austrije u Beogradu, Kristijan Ebner, državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine, Robert Jakša, i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić obišli su danas Regionalnu deponiju i fabriku za reciklažu i upravljanje otpadom, u naselju Bikovo. Gradonačelnik Bakić je, tom prilikom, izjavio da su se izgradnjom Regionalnog centra za upravljanje otpadom, njegovim opremanjem, nabavkom autosmećara i autopodizača za kontejnere i pribavljanjem odgovarajućih dozvola, stekli uslovi za unapređenje sistema upravljanja otpadom u subotičkom regionu i postupanje u skladu sa standardima koji imaju manji negativan uticaj na životnu sredinu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Centar za otpad u Subotici ispunjava sve evropske standarde FOTO

Izvor: B92, 09.Dec.2022

Regionalni centar za upravljanje otpadom, izgrađen za sedam gradova i opština Severnobačkog i Severnobanatskog okruga, ispunjava sve evropske standarde, rekao je danas državni sekretar Ministarstva zaštite životne sredine Robert Jakša prilikom obilaska tog objekta.

Nastavak na B92...

Žofre: Zaštita životne sredine obezbedjuje gradjanima kvalitetniji život (VIDEO)

Izvor: Beta, 09.Dec.2022

Šef delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Emanuel Žofre kazao je danas da je zaštita životne sredine jedan od prioriteta Evropske unije jer obezbedjuje gradjanima kvalitetniji život, a tome doprinosi fabrika za reciklažu u Subotici.Nakon obilaska Regionalne deponije i fabrike za reciklažu i...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.