Otvoren moderni bioskop Sinepleks na Ušću

Izvor: Studio B, 09.Apr.2014, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren moderni bioskop "Sinepleks" na Ušću

Moderni bioskop "Sinepleks" (Cineplexx) u tržnom centru Ušće svečano je otvoren sinoć , u prisustvu velikog broja zvanica iz sveta kinematografije i kulture.

Glumci, reditelji, ali i producenti, distributeri i bioskopski prikazivači okupili su se da vide kako je prostor uredila i opremila austrijska filmska grupacija "Sinepleks", koja posluje u celom regionu sa ukupno 36 multipleksa i šest tradicionalnih sala.

Novi bioskop ima 11 digitalizovanih sala opremljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << vrhunskom, RealD 3D tehnologijom i visokim kvalitetom slike i zvuka, sa ukupno 2.137 mesta. To će značajno proširiti domaće bioskopsko tržište i omogućiti veću posetu kako za blokbastere, tako i za dela srpskih i evropskih umetnika.

Goste koji su po crvenom tepihu stigli u glamurozni enterijer pozdravili su domaćini večeri - filmska novinarka i kritičarka Sandra Perović i uspešni mladi glumac Viktor Savić, dok je Jelena Gavrilović otpevala pesmu iz "Zaleđenog kraljevstva", koju je pevala i u sinhronizaciji tog animiranog hita.

Značaj novog poslovnog projekta istakli su predstavnik TC Ušće, koji upravo obeležava pet godina rada, kao i austrijskog "Sinepleksa", koji je uložio čak 6,5 milona evra u ovaj bioskop, treći iz tog lanaca u Srbiji, a najveći u regionu.

Zatim je u dve sale održana pretpremijerna projekcija filma Srđana Dragojevića "Atomski zdesna".

Redovni program počinje sutra u podne, a na repertoaru će biti čak osam premijernih filmova, kao i 20-ak aktuelnih naslova koji se ovih dana prikazuju u Srbiji.

Premijere će imati animirana avantura "Rio 2", akcioni filmovi "Jedini preživeli" i "Pompeja", ekranizacija stripa "Kapetan Amerika - Zimski vojnik", francuska komedija "Mamin sin", naučna fantastika "Nulta teorema", kao i crnogorsko-srpska koprodukcija "Atomski zdesna".

Povodom otvaranja, cena karte biće tokom prva dva dana rada (9. i 10. aprila) za 2D filmove 340, a za 3D 470 dinara.
Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.