Tržni centar Ušće
Tržni centar Ušće

Tržni centar Ušće je najveći centar u Srbiji i regionu.
Sa ovakvim epitetom i reklamom najbolja prodaja se obavlja upravo tamo. Tržni centar je smešten na levoj obali Save, nedaleko od centra grada, poslovnih zgrada i samog ušća Save u Dunav i nema boljeg izbora od njega za izlazak i kupovinu potrebnih stvari. Tržni centar Ušće može da se pohvali sa više od 140 prodavnica i butika različitih brendova od kojih je većina svetski priznata svuda.

Neki butici prodaju garderobu visoke mode dok su drugi daleko pristupačniji i jeftiniji prema mesečnom budžetu građana. Neizostavne su i prodavnice različitih sportskih marki i međunarodnih proizvođača cipela. Među brendovima koji su zastupljeni i koji se prodaju nalazi se više od četrdeset različitih popularnih marki. Ljubiteljima različitih gedžeta nudi se prilika da urone u svet svojih omiljenih marki i mobilnih telefona, s obzirom da se nalazi nedaleko do centra grada Ušće se zaista lako nalazi.

Do njega se može doći gradskim prevozom, taksijem, vozilom pa čak i pešice. Veoma često se u Ušću može naići na neko zanimljivo dešavanje, bilo da je u pitanju promocija, dečji događaji ili modne revije. Restorani prave najbolju hranu i često su puni naroda. Idealno je postavljen i izgrađen na mesto gde se susreću stari i Novi Beograd, blizu je centra, kao i kod novog poslovnog centra prestonice. Na šest nivoa i 46.780 kvadratnih metara komercijalnog prostora nalazi se preko 145 objekata, kafea, supermarketa, kao i Sinepleks najveći bioskop u Beogradu gde se gledaju najbolji novi svetski filmovi i promocije. Šoping i kupovina u Ušću donosi zadovoljstvo, zato što centar poseduje sve što čovek poželi da kupi i ima.

Šoping centar sa najboljim barovima i igraonicama je omiljena destinacija za sve ljude, na 50.000 kvadratnih metara nudi više od 150 prodavnica i radnji, gde rade zaposleni i čekaju svakog dana kupce. Poslovni centar Ušće u Beogradu, sa svojim 141 metrom visine čini najvišu zgradu u Srbiji i drugu po visini zgradu na Balkanu. Nalazi se na teritoriji opštine Novi Beograd u bloku šesnaest na ušću Save u Dunav. Sagrađena je 1964. godine kao palata društveno političkih organizacija a u njoj se nalazilo sedište Centralnog komiteta Saveza komunista Jugoslavije, zbog čega je i dobila popularan naziv CK. Danas je to poslovna zgrada u vlasništvu kompanije MPC. Ušće predstavlja najvišu zgradu u Srbiji, i jednu od najlepših i najmodernijih u regionu.

Kompleks Ušće je projekat koji treba da u budućnosti još više zaživi i predstavljaće najmoderniji tržni centar na Balkanu, planira se izgradnja zgrade bliznakinje, svi pregovori, analize i ideje su prosleđene okružnom tužilaštvu.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Jul.2021, 21:18

Ušće otvoreni market: Tržni centar domaće robe pod otvorenim nebom

Udruženje građana „Putujuća izložba rukotvorina“ i Ušće SC organizovaće manifestaciju „Ušće otvoreni market“, 3. i 4. jula 2021. U subotu i nedelju od 10.00 do 22.00, na velikom platou ispred glavnog ulaza u tržni centar okupiće se dizajneri,...

Detaljnije >>

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2021, 19:52

Đorđe David imao udes

Pjevač i član žirija muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", Đorđe David, imao je saobraćajnu nezgodu kod tržnog centra "Ušće".

Detaljnije >>

Izvor: B92, 17.Jun.2021, 14:35

Punkt za vakcinaciju u tržnom centru "Ušće" prestaje sa radom

Punkt za vakcinaciju u tržnom centru Ušće prestaje sa radom

Prema rečima gradskih čelnika, punkt za vakcinaciju koji je 6. maja otvoren u tržnom centru Ušće prestaje sa radom danas 17. juna u 20h. Dodaje se da je za pet nedelje na ovom punktu vakcinisano oko 13.000 ljudi.. Navodi se i da je punkt trebao da radi nedelju dana, ali da je ovaj period produžen zbog velikog odziva građana. Podsetimo, punkt je bio pripremljen uz pomoć Gradskog...

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 17.Jun.2021

Punkt za vakcinaciju u TC „Ušće” prestao sinoć sa radom

Punkt za vakcinaciju u Tržnom centru "Ušće" sinoć u 20 časova prestao je sa radom. Na ovom punktu koji je otvoren...

Detaljnije >>

Izvor: Danas, 10.Jun.2021, 13:22

Kamera u Berški nije snimala kabine

Kamera u Berški nije snimala kabine

Iako poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović još uvek nije saopštio rezultate nadzora u radnji modne kompanije "Berška", koja se nalazi u tržnom...

Detaljnije >>

Izvor: B92, 19.Maj.2021, 16:07

U "Ušću" i mobilnom autobusu vakcinisano više od 8.000 osoba

U Ušću i mobilnom autobusu vakcinisano više od 8.000 osoba

U beogradskom tržnom centru "Ušće" i autobusu adaptiranom u mobilni punkt za vakcinaciju protiv korona virusa do sada je imunizovano više od 8.000 osoba, kaže gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, dodajući da se na taj način želi doći do svakog građanina koji želi da primi vakcinu.. Ona je za Tanjug navela da se prate potrebe građana i da se punktovi za imunizaciju otvaraju tamo gde je to potrebno, kako bi bili što dostupniji građanima.

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 19.Maj.2021

REKORDERI VAKCINACIJE U BEOGRADU Ove dve opštine imaju skoro 90 odsto vakcinisanih građana!

Više od 8.000 osoba do sada je imunizovano u beogradskom tržnom centru „Ušće” i autobusu adaptiranom u mobilni punkt za vakcinaciju protiv korona virusa, izjavila...

Detaljnije >>