Izvor: ItRešenja.com, 09.Apr.2014, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano otvoren bioskop Cineplexx Ušće shopping center

Najmoderniji bioskop u regionu, Cineplexx Ušće Shopping  Center večeras je svečano otvoren uz prisustvo mnogobrojnih zvanica iz filmskog industrije iz zemlje i sveta. Čast da otvori bioskopsku sezonu u novom i najvećem bioskopu u ovom delu Evrope pripala je filmu … The post Svečano otvoren bioskop Cineplexx Ušće shopping center appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Otvoren bioskop Cineplexx Ušće u Beogradu

Izvor: B92, 09.Apr.2014

"Najmoderniji bioskop u regionu" Cineplexx Ušće Shopping Center u utorak uveče je svečano otvoren uz prisustvo mnogobrojnih zvanica iz filmskog industrije iz zemlje i sveta...Čast da otvori bioskopsku sezonu u novom i najvećem bioskopu u ovom delu Evrope pripala je filmu cenjenog reditelja Srđana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.