Vučić: Cilj da Toma obustavi štrajk

Izvor: Mondo, 21.Apr.2011, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Cilj da Toma obustavi štrajk

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u ovom trenutku glavni cilj te stranke da ubedi lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk žeđu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glavni cilj da Nikolić prekine štrajk

Izvor: NaDlanu.com, 21.Apr.2011

BEOGRAD, 21. aprila 2011. (Beta) - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak da je u ovom trenutku glavni cilj stranke da ubedi lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk žeđu. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Nikolić za Uskrs odlučuje da li će prekinuti štrajk (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 22.Apr.2011, 11:04

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić najavio je danas da će na Uskrs odlučiti da li će prekinuti štrajk glađu. Nikolić je novinarima u Kliničko-bolničkom centru na Novom Beogradu, gde je prebačen u nedelju nakon što je otpočeo štrajk glađu i žeđu,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

SNS pozvala Nikolića da prekine štrajk

Izvor: S media, 22.Apr.2011

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je Predsedništvo te stranke zatražilo od lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk gladju. Odgovora, međutim, još uvek nema. ..Kako kaže Vučić, ostalo je na tome da predsednik stranke razmotri takav apel...Vučić...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.