Tomislav Nikolić: Kome je dobro, neka glasa za Tadića

Izvor: BKTV News, 08.Apr.2012, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Nikolić: Kome je dobro, neka glasa za Tadića

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, koji je i kandidat koalicije „Pokrenimo Srbiju“ za predsednika Republike na predstojećim izborima 6. maja, smatra da se Boris Tadić rukovodio ličnim i partijskim interesima kada je pre nekoliko dana odlučio da podnese ostavku na mesto šefa države deset meseci pre isteka mandata.
Nikolić, međutim, uopšte ne sumnja da će to doneti i mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << toga dobrog za građane Srbije. – Jer, uveren sam da predsednik Demokratske stranke više nikada neće biti predsednik Srbije – obrazložio je Nikolić u intervjuu „Dnevniku“.
Obećali ste da Tadić više neće biti predsednik i uvereni ste u svoju pobedu na predsedničkim izborima. Hoćete li obećati i da ćete se u tom slučaju povući sa stranačke funkcije u SNS-u?
’’Želim da budem predsednik svih građana, a ne samo naprednjaka. Hoću da i demokrate i socijalisti i radikali i svi drugi ljudi u našoj zemlji u meni vide svog predsednika. Sa stranačkim rukovodstvom dogovoriću se oko daljeg upravljanja strankom, ali moj posao biće boljitak Srbije i njenih građana, a ne stranke kojoj pripadam’’.
Izvor: Dnevnik
Tweet
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Boris Tadić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.