Stefanović: Politika Tomislava Nikolića je poražena

Izvor: Press, 12.Jan.2013, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Politika Tomislava Nikolića je poražena

"Čestitam Vladi Srbije, premijer Ivici Dačiću i potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučičhu jer su smogli hrabrosti da postoje dve politike, vlade i predsednika, i da je politika predsednika poražena. Amandmanom smo isterali vladu na čistac", rekao je Stefanović u Skupštini Srbije tokom rasprave o Predlogu rezolucije.
Stefanović je pozvao na smirivanje strasti u parlamentu i naveo da je izneto mnogo neistina i pretnji DS-u.
Vučić je odbacio navode DS-a da postoje dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << politike i pozvao DS da odgovori zašto je povukla amandman, koji je predviđao da prvobitni tekst platforme koju je predstavio Nikolić postane sastavni deo obrazloženja rezolucije.
Tim tekstom bio je predviđen princip da "ništa nije dogovoreno dok sve nije dogovoreno", a bio je predviđen i prekid pregovora sa Prištinom.
Vučić je negirao da je pretio bilo kome i upitao Stefanovića da li on nekome preti da će otići sa vlasti.
"Da li vi nekome pretite da će otići sa vlasti? Otići ćemo sa vlasti, pa šta, i to nije tragedija. U tome je razlika između vas i nas", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.