Predsednik Srbije čestitao kajakašima osvajanje čak sedam medalja na šampionatu Evrope

Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Srbije čestitao kajakašima osvajanje čak sedam medalja na šampionatu Evrope

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je danas srpskim kajakašima i kajakašicama postizanje novog rekorda na šampionatu Evrope u Češkoj i osvajanje sedam medalja za Srbiju.

"Dragi reprezentativci Srbije, sedam puta se vijorila srpska trobojka na pobedničkim jarbolima evropskog prvenstva. Hvala vam za taj neverovatni sportski rekord, za ponos kojim ste ispunili gradjane Srbije, za radost koju ste nam priredili", naveo je Nikolić, a prenosi Služba za saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa medijima Predsednika Srbije.

"Ljubavlju prema svojoj zemlji i viteškim pobedama i ponašanjem na najlepši način ste reprezentovali Srbiju i promovisali vrednosti zbog kojih nas ceo svet prepoznaje kao sportsku šampionsku naciju. U ime svih gradjana želim vam uspeh u budućnosti i čestitam pobede na evropskom prvenstvu", navodi se u čestitki predsednika Nikolića.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.