Čestitka kajakašima

Izvor: Akter, 03.Maj.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitka kajakašima

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskim kajakašima i kajakašicama izuzetan uspeh koji su ostvarili na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu u Češkoj

„Izuzetna mi je čast da čestitam vama, Marku Dragosavljeviću na odbrani titule šampiona Evrope, a Oliveri i Nikolini Moldovan, Dejanu Pajiću, Milici Starović i Dalmi Benedek Ružičić na bronzama koje ste osvojili na šampionatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Evrope u češkim Račicama i time postigli novi rekord", naveo je u čestitki Vučić.

Vaše medalje su rezultat vaše upornosti, rada i želje za uspehom, čime ste na najbolji način predstavili svoju zemlju, dodaje on.

Vučić je izrazio uverenje da je pred kajakašima još mnogo takmičenja na kojima će, kao i do sad, postizati vanserijske rezultate.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.