Čestitke srpskim kajakašima

Izvor: Studio B, 03.Maj.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke srpskim kajakašima

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić čestitali su srpskim kajakašima i kajakašicama postizanje novog rekorda na šampionatu Evrope u Češkoj i osvajanje sedam medalja za Srbiju.

"Dragi reprezentativci Srbije, sedam puta se vijorila srpska trobojka na pobedničkim jarbolima evropskog prvenstva. Hvala vam za taj neverovatni sportski rekord, za ponos kojim ste ispunili građane Srbije, za radost koju ste nam priredili", naveo je Nikolić, a prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Služba za saradnju sa medijima Predsednika Srbije.

"Ljubavlju prema svojoj zemlji i viteškim pobedama i ponašanjem na najlepši način ste reprezentovali Srbiju i promovisali vrednosti zbog kojih nas ceo svet prepoznaje kao sportsku šampionsku naciju. U ime svih građana želim vam uspeh u budućnosti i čestitam pobede na evropskom prvenstvu“, navodi se u čestitki predsednika Nikolića.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskim kajakašima i kajakašicama izuzetan uspeh koji su ostvarili na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu u Češkoj.

"Izuzetna mi je čast da čestitam vama, Marku Dragosavljeviću na odbrani titule šampiona Evrope, a Oliveri i Nikolini Moldovan, Dejanu Pajiću, Milici Starović i Dalmi Benedek Ružičić na bronzama koje ste osvojili na šampionatu Evrope u češkim Račicama i time postigli novi rekord", naveo je Vučić, a saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

"Vaše medalje su rezultat vaše upornosti, rada i želje za uspehom, čime ste na najbolji način predstavili svoju zemlju", tvrdi Vučić.

"Uveren sam da je pred vama još mnogo takmičenja na kojima ćete, kao i do sada, postizati vanserijske rezultate", istakao je u čestitki Vučić.

Udovičić čestitao kajakašima osvajanje medalja

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas srpskim kajakašima na osvajanju sedam medalja na prvenstvu Evrope u Češkoj.

"Učinili ste nas ponosnim, a našu zemlju približili evropskom vrhu ovog sporta. U ime svih sportskih radnika, u ime svih građana Srbije i u moje lično ime, ja vam najsrdačnije čestitam i zahvaljujem se na veličanstvenom uspehu", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vučić čestitao uspeh kajakašima i kajakašicama: Na najbolji način ste predstavili zemlju

Izvor: Blic, 03.Maj.2015

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskim kajakašima i kajakašicama izuzetan uspeh koji su ostvarili na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu u Češkoj..."Izuzetna mi je čast da čestitam vama, Marku Dragosavljeviću na odbrani titule šampiona Evrope, a Oliveri i Nikolini...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.