Nikolić uručio odlikovanja povodom Dana državnosti

Izvor: Beta, 15.Feb.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić uručio odlikovanja povodom Dana državnosti

BEOGRAD, 15. februara 2015. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u nedelju da je Dan državnosti Srbije prilika da nagradjujući odvažne i uspešne u ime gradjana podstakne na menjanje svesti i merili o vrednosnom sistemu, kao i da istaknu predanost, posvećenost i rad kao uzvišene vrline.

Na ceremoniji u Predsedništvu Srbije u Beogradu na kojoj su dodeljena odlikovanja povodom Dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << državnosti, Nikolić je rekao da je to prilika da se svima uputi poruka da će uspeh biti vrednovan i primećen.

"Neću da štedim ni na pohvali ni na odličjima onima koji iz godine u godinu ne štede sebe, radujem se da ih bude sve više, jer njihov broj nije devalvacija priznanja, već poruka da smo kao društvo u zajednici naroda sve uspešniji", kazao je Nikolić.

On je ocenio da se uspeh države i naroda meri uspehom svakog njenog pojedinca.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nikolić uručio odlikovanja povodom Dana državnosti

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2015

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić uručio je danas odlikovanja zaslužnim građanima i institucijama povodom 15. februara, Dana državnosti...Predsjednik Srbije uručio je Sretenjski orden prvog stepena profesoru Sminji Avramov i Nadi Milić sa Kosova i Metohije, koja je tokom i nakon NATO...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.